Mevrouw. mr. Lesley den Ouden is tijdens haar studie de advocatuur ingerold en is daaruit thans niet meer weg te slaan. Na de master strafrecht met goed gevolg te hebben afgerond is zij gestart als strafrechtadvocaat binnen een inspirerend Rotterdams kantoor. Daarna heeft zij bij enkele kantoren gewerkt, alwaar zij zich heeft verdiept in het sociale zekerheidsrecht, huurrecht, het jeugdrecht en personen en familierecht.
Mw. mr. L. den Ouden heeft hart voor de zaak en beschikt over een vechtersmentaliteit. Samen zoeken naar de beste oplossing voor uw zaak is hierbij haar uitgangspunt van de dienstverlening.

Mw. mr. L. den Ouden behandelt zaken op het gebied van het strafrecht, Jeugd(straf)recht, sociale zekerheidsrecht, huurrecht en personen en familierecht. Persoonlijke aandacht, eerlijkheid en deskundigheid zijn de kernwaarden zij hierbij hoog in het vaandel heeft staan. In begrijpelijke en duidelijke taal wordt u geadviseerd om tot een oplossing van uw probleem te komen, waarbij uw belangen te allen tijden voorop staan.

mr. L. den Ouden heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Personen- en familierecht
– Huurrecht
– Sociaal zekerheidsrecht
Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.