Mevrouw mr. Salina Bosmans is, na afronding van haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 2012, beëdigd tot advocaat. Tijdens haar studie deed zij ruime werkervaring op. Zo heeft mevrouw mr. Bosmans gewerkt als jurist bij een rechtsbijstandverzekeringskantoor en als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor.

Na afronding van haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in het strafrecht, het jeugdrecht en het familierecht. Na drie jaar te hebben gewerkt bij diverse kantoren, heeft zij in 2017 haar eigen kantoor opgericht. Met een grote passie voor haar vak en eigen visie op het verlenen van juridische bijstand was dit de enige juist stap.

Inmiddels is mevrouw Bosmans door haar ruime ervaring thuis in diverse rechtsgebieden. Door deze kennis van de algemene praktijk kan zij haar cliënten op alle gebieden bijstaan en een volledig pakket aan juridische dienstverlening verlenen.

mr. S. Bosmans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Strafrecht
– Personen- en familierecht
– Arbeidsrecht
– Sociaal zekerheidsrecht
Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.